Delovni čas

pon-pet 15-18


sobota,nedelja in prazniki zaprto

ZELENI VAL d.o.o.

Masljeva ulica 6, 1230 Domžale

01 724 21 54 | 041 535 977

info@zelenival.si

Servis koles

Servis koles

Zelo pomembno je da imamo kolo primerno vzdrževano. Zaščititi moramo svojo investicijo in poskrbeti za optimalno delovanje, da lahko užitvamo ob vožnji. Ta lahko trajajo z dobrim servisom več let.

Pri nas imamo za vzdrževanje koles usposobljeno osebje in vse potrebno za profesionalno oskrbo vašega kolesa.Smo pooblaščeni servis za kolesa, kupljena v prodajalnah Intersport - zanje v okviru garancijskih pogojev nudimo brezplačen prvi servis.

Servisiramo kolesa vseh vrst in znamk!

V podjetju imamo zelo dobre izkušje z popravili vseh vrst koles (cestna, gorska,..). Priporočamo, da kolo pred vsako sezono peljete na vzdrževalni servis, kjer bomo poskrbeli, da bo vse pripravljeno za varno in prijetno vožnjo.

Ka je potrebno servisirati na kolesu?

Na sezonskem servisu poskrbimo za celotno kolo. Se pravi, da kolo v naši delavnici razstavimo, očistimo vse sestavne dele in ponovno namažemo vse potrebne dele. Pregledajo se hkrati tudi vsi deli kolesa (poškodbe na okvirju, menjalnik, zavore,..). Ob končanem pregledu in popravilu poskrbimo še za centriranje kolesa. Tako preverimo in odpravimo vse dejavnike, ki nam bi lahko uničili naše kolesarjenje in kolo.

Poskrbite za menjavo verige

Verigo je otrebno na vsake par 1000 kilometrov menjati saj se ta obrabi in lahko poškoduje zobnike in povzrči, da se nam ta strga in nas pusti na cedilu.

Poskrbite za zračnico

Ob neprimerni polni zračnici se lahko pojavi, da se nam ta hitreje obrabi, poškodujejo pa se nam zaradi tega lahko tudi špice in obročih.